onsdag 3. februar 2016


Grill og Barbecue:
Grilling og barbecue er med på å sette en fin ramme til en sommerfest, gjestene kan se og lukte maten bli tilberedt mens en nyter et glass i forhåpentlig fint sommervær. Her har jeg satt opp noen forslag til menyer men mulighetene er mange ta kontakt om dere har spesielle ønsker eller annet.  

Barbecue meny:
Tilberedes på amerikansk barbecue griller. 

Pulled pork med bbq saus.
Lammelår butterfly: lammelår benes ut, marineres i en brine av hvitløk, honning, sennep og rosmarin grilles på barbecue vis.
Grillet hel side av laks med sennep, pepperrot og capers. 
Utbeinet kyllinglår i barbecue marinade. 
Lun potetsalat med olivenolje, parmesan, tomater, vårløk og oregano.
Redcolslow med eple koriander, lime og mynte.
Grillede grønnsaker: squash, paprika og karamellisert løk. 
Grønn salat med sprø sukkererter.
Frisk salsa med mango, tomat, rødløk, koriander og chili.
Hjemmelaget chiliketchup.
Focasia brød.

Pris: Ta kontakt for pristilbud.




Grilla Dielam:
Lam på grillen er fantastisk og de første lammene som kommer på våren er etter min mening det beste kjøttet en får i Norge! Jeg skal få laget griller for helgrilling av lam, foreløpig deler jeg dem opp og griller dem på lokomotivgrillene. 

Helt dielam delt i lår, sadel, bog og ribbe lett krydrett med salt, pepper, hvitløk, rosmarin og hvitvin, grillet på BBQ lokomotivgrill. 
Ovnstekte poteter med salt fra Himmalaja salt og aioli.
Grønne bønner med fetaost og vårløk.
Grillet paprika og squasj.
Chimmichurry: Argentinsk grillsaus med persille, oregano, hvitløk, chili og olivenolje.
Mynte dipp med sitron og rømme.
Focacia brød.
Hjemmelaget aioli.
Marinerte oliven.
Salte mandler.


Pris: Ta kontakt for pristilbud.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar