fredag 12. april 2019


 
 
Meny Pirates Cup 2019
Lunsj torsdag 30.05:
Omelett med chorizo, potet og løk
Salat
Brødskiver/smør.
Allergener: egg, gluten og svin. 

Allergner/alternativ:
Halal/vegetar: omelett med potet/løk, paprika og feta.
Glutenfritt brød 

Middag torsdag 30.05:
Lasagna med tomatsaus, kjøttdeig og ost.
Salat med agurk, tomat mais og parika.
Dampet ris.
Allergener: laktose, gluten og svin. 

Allergner/alternativ:
Gluten og laktosefri lasagna.
Lasagna med halal kjøttdeig (må forhåndsbestilles.) 

Lunsj Fredag 31.05:
Pasta med skinke og kremetsaus
gulrot, løk og brokkoli.
Allergener: laktose, gluten og svin. 

Allergner/alternativ:
Pasta med halal kylling. (må forhåndsbestilles.)
Gluten/laktose fri pasta. 

Middag fredag 31.05:
Pulled pork.
Salat med agurk, tomat mais og parika.
Dampet ris.
Hvete tortia.
Inneholder: gluten og svin.
 

Allergner/alternativ:
Alternativer: pulled beef (halal kjøtt må forhåndsbestilles.)
Glutenfri tortia 

Lunsj lørdag 01.06:
Fiskeburger
Burgerbrød.
Salat
Ketchup, burgerdressing.
Inneholder: Gluten og laktose 

Allergner/alternativ:
Glutenfritt burgerbrød og laktosefri fiskeburger. 

Middag lørdag 01.06:
Kyllingryte milt “indisk» krydder og kokosmelk
Salat.
Dampet ris. 

Allergner/alternativ:
Kyllinggryte med halal kylling (må forhåndsbestilles) 

Lunsj søndag 02.06:
Hamburger
Burgerbrød.
Salat
Ketchup, burgerdressing.
Inneholder: Gluten. 

Allergner/alternativ:
Glutenfritt burgerbrød.
Halal burger(må forhåndsbestilles)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar