Forretter:
Sotet brokkoli
med smørsaus og brokkolikrem:
Brokkoli sotet i pannen og servert med brokkolikrem,
smørsaus og friterte potetsmuler.
Focaccia og ailoli
Min 20 pers:110,-
Min 20 pers:110,-
Nyskåret
pararmaskinke:
langtidsbakte Cherry tomater, rucola, parmesan,
sylta rødløk, pinjekjerner og pesto.
Foccacia og aioli.
Min 20 pers:125,-
Sæsarsalat med stangekylling og panchetta.
Klassisk sæsarsalat med Romano
salat, Cæsar dressing, krutonger kyllingbryst og sprøstekt panchetta.
Focaccia brød og ailoli
Min 20 pers:135,-
Min 20 pers:135,-
Marinerte
kamskjell:
Kamskjell marinert med lime
og havsalt, servert med avokadokrem, granateple, sjalottløk, koriander og soya
dressing.
Focaccia og ailoli.
Min 20 pers: 135,-
Røykt
ørret Christoffer Davidsen.
Ørret røkt i ovn til 45 grader
kjernetemperatur.
Med sprø rug chips, sylta beter, persillemajones og en topping av capers,
sylteagurk, persille og estragon.
Focaccia og estragonsmør.
Pris: 135,-
Andebryst:
Rosa stekt andebryst med Blomkålmos smørdampet rosettkål og kryderkokte
epler, ristede greskakjerner og marsalaglace.
Focaccia og estragonsmør.
Min 20pers: 145,-
Grilla
sjøkreps:
Grillet sjøkreps med mango,
avokado, tomat, chili, og koriander.
Skaldyr dressing med gressløk og ørretrog.
Foccacia og aioli.
Min 20 pers: 155,-
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar