Selskapsmiddager og
gryteretter.
Maten er ferdig på fat
klar til og serveres ved bordet eller fra buffet.
Be om
samlet tilbud om dere også ønsker forrett og dessert.
Ovnsbakt
kylling:
Hel kylling marinert med
rosmarin, fennikel, sitron, honing og hvitløk.
Grillet paprika, squash og
fennikel.
Stekte poteter.
Pris: 198,- kr/pers min 20 pers.
Brosme med brunet soyasmør.
Ovnsbakt brosme med brunet
soyasmør.
Strimlet sukkert, gulrot og
nepe.
Potetmos.
Pris: 210kr/pers min 20 pers.
Kalkun med
marsalasaus:
Kalkun stekt på eget skrog.
Marsala saus
Waldorfsalat
Petis pois på fransk maner med
sjalottløk, bacon og salvie.
Ovnstekte poteter.
Pris: 255,- kr/pers min 20 pers.
Brosme med skagenrøre:
Ovnsbakt brosme med klassisk saus av fløte og hvitvin med lakserogn, og reker
Dampede grønsaker.
Ovnstekte poteter.
Pris: 210kr/pers min 20 pers.
Bouef
Borgignon:
Klassisk fransk biffgryte.
Okse høyrygg trekker med rødvin,
sjalottløk, champignon og bacon.
Potetmos
Dampa rotgrønsaker.
Pris: 220kr/pers min 20 pers.
Entrecot
med hjemmelaget bernaise.
Helstekt entrecot, hjemmelaget
bernaise, stekte poteter, grillet løk og brokoli.
Min 20 pers: 235,-
Indrefilet
av okse:
Okseindrefilet med
karmellisert shjalotløk, ovnstekte grønsakerser, smørstektepoteterer,
grønne bønner rullet i panceta, peppersaus lagd på på god kraft,
rødvin fløte og grønn pepper
Min 20 pers: 298,-
Gjøkalventrecôte:
Med kremet steinsopp og
kantarellsaus sautert squash, grillet fennikel og pom anna poteter.
Min 20 pers: 325,-
Hjortefilet:
Hjort med Karamellisert fiken,
maderirasuas, Pommes annapoteter og ovnsbakte grønskaer.
Min 20 pers: 340,-
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar