Tapas og
fingermat:
Maten leveres varm på pene
porselensfat i varmecontainer frakt er inkludert i Kristiansandsområdet.
Tapas 1
Tapas 1
Rikelig tapas
meny med klassisk spansk mat, 300g kjøtt/scampi pr. pers. Kan utvides med
ekstraretter, se nederst.
Albondigas: spanske kjøttboller i tomatsaus.
Kyllinglår bakt i ovn med
sitron, honning, fennikel og rosmarin.
Flatbiff i tynne skiver med
rucola, pinjekjerner og parmesan.
Scampi og argentinsk villreke
med chili, ingefær og hvitløk.
Ovnsbakte amadinepoter med chili
dipp.
Ovnstørket tomat.
Salat med grillapaprika, ristagreskarkjerner,
rettich, sylta rødløk og tranebær.
Ristede mandler med chili og
havsalt.
Foccaciabrød.
Aioli.
Oliven.
Inneholder:
egg, skaldyr, sennep, gluten og honning.
Pris: Min 20 pers: kr 259,-
Ekstra retter som kan bestilles sammen med tapas meny:
Serrano skinke. Kr: 16,-
Empanadas med chorizo. Kr: 25,-
Inneholder:
egg og gluten.
Manchego Kr: 16,-
Dadler rullet i panchetta kr:
25,-
Andebryst marinert med soya,
chili og koriander kr: 30,-
Inneholder:
soya.
Spansk tortilla med potet og
løk. Kr: 20
Inneholder:
egg.
Tapas 2
Albondigas: spanske kjøttboller
i tomatsaus.
Kyllingspyd med seranoskinke.
Scampi og argentinsk villreke med
ingefær, chili, og persille.
Helstekt flatbiff med senepsdressing
pinjekjerner og parmesan.
Asparguesbønner, butterbeans og
garbansobeans med sitron, chili, og koriander.
Amadinepoter med chili dipp.
Ovnstørkede tomater.
Salat med grillapaprika, ristagreskarkjerner,
rettich, sylta rødløk og tranebær.
Dadler med bacon.
I skåler til å sette på bordet:
Salte mandler.
Focacciabrød.
Aioli.
Oliven.
Inneholder:
egg, skaldyr, sennep, gluten og honning.
Pris: Min 20 pers: kr 295,-
Spansk
tapas og middagsbufeet:
Tapas
retter servert i skåler på bordene som forrett eller samtidig med varmretter
fra buffet.
Tapas i
skåler på bordet:
Dadler rullet i bacon.
crostini med fetakrem og grillet paprika.
Manchego.
Aioli
Oliven
Salte mandler.
Focacia.
Varmmat på buffet:
Helstekt entrecot med ovnsbakt sjalottløk.
Hel side grillet laks med capers, pepperrot, sennep og brunt sukker.
Helstekt kylling med sitron, honning rosmarin og fennikel.
Grilla grønsaker med sitron og timian.
Dadler rullet i bacon.
crostini med fetakrem og grillet paprika.
Manchego.
Aioli
Oliven
Salte mandler.
Focacia.
Varmmat på buffet:
Helstekt entrecot med ovnsbakt sjalottløk.
Hel side grillet laks med capers, pepperrot, sennep og brunt sukker.
Helstekt kylling med sitron, honning rosmarin og fennikel.
Grilla grønsaker med sitron og timian.
Salat med sylta rødkål, sukkererter, tranebær
og rista greskarkjerner.
Peppersaus lagd på rødvin, fløte og god kraft.
Ovnsstekte poteter.
Inneholder: egg, fisk, nøtter, sennep, gluten og honning.
Peppersaus lagd på rødvin, fløte og god kraft.
Ovnsstekte poteter.
Inneholder: egg, fisk, nøtter, sennep, gluten og honning.
Pris: min 20 pers 350,-
Fingermat tapas:
Til selskaper der man ønsker en lett middag uten bordsetting.
Kuvertasjett anbefales.
Mondeghili italienske
kjøttboller.
Kyllingspyd rullet i serano.
Focasia med maldonsalt og
rosmarin.
Crostini med fetakrem, grillet
paprika gressløk.
Crostini med reker i
hvitløksmajones.
Grisini med parmaskinke og
trøffelsmør.
Dadler med bacon.
Marinerte oliven.
Chili mandler.
Aioli.
Inneholder:
egg, skaldyr, sennep, gluten og honning.
Pris: min 20 pers: 265,-
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar