Ofte når jeg serverer tapas server jeg mindre retter i skåler på bordene og større retter fra en varm buffet.
Tapas 1
En rimelig, men mettende tapas meny med klassisk
spansk mat. Menyen kan utvides med ekstraretter (se nederst i menyen) for å få
et ordentlig spansk festbord!
Retter som leveres på fat til å sette på buffet:
·
Albondigas, spanske
kjøttboller av okse og svinekjøttdeig i tomatsaus.
·
Kyllingvinger med
sitron, hvitløk, chili og persille.
·
Scampi i en salsa av
mango, tomat, rødløk, chili og koriander.
·
Ovnsstekte poteter med
olivenolje, hvitløk, timian og chili.
·
Ovnstørket tomat.
·
Grillet paprika med
havsalt og olivenolje.
·
Grønne bønner med løk,
hvitløk og pinjekjerner.
Retter som leveres i tapasskåler til å sette ut på
bordene:
·
Ristede mandler med
chili og havsalt.
·
Brød.
·
Aioli.
·
Oliven.
Pris: Min 20 pers: kr
250,-
Ekstra retter som kan bestilles sammen med tapas
meny:
·
Serrano skinke,
nyskåret. Kr: 16,-
·
Empanadas med chorizo, løk og chili. Kr: 25,-
·
Manchego, spansk ost.
Kr: 16,-
·
Dadler rullet i panchetta kr: 25,-
Tapas 2
Stor tapas meny med både mettende retter og
niblemat for en lang kveld, der man vil spise og hygge seg mye og lenge!
Retter som leveres på fat til å sette på buffet:
·
Mondeghili, italienske
kjøttboller med parmesan og skinke panert med brødrasp og persille.
·
Kylling spyd marinert
med rosmarin, honning og sitron rullet i panchetta.
·
Ovnsbakte scampi med jalapeno, løk og koriander.
·
Roastbiff i tynne skiver
med olivenolje, ruccola, pinjekjerner og parmesan.
·
Spansk tortilla med potet og løk.
·
Aspargesbønner med løk,
pinjekerner og persille.
·
Caprese salat: Cherry
tomat, mozzarella og basilikum.
·
Grillet paprika.
·
Champignoner stekt med
hvitløk og persille.
Retter som leveres i tapasskåler til å sette ut på
bordene:
·
Empanada med chorizo og chili.
·
Ristede mandler med
chili og salt.
·
Focacciabrød.
·
Aioli.
·
Oliven.
Pris: Min 20 pers: kr 298,-
Tapas 3
Dette er en festmeny ment
for de store anledninger som jubileer, bryllup eller andre festlige lag der en
skal unne seg noe virkelig ekstra!
Retter som leveres i tapasskåler til å sette ut på
bordene:
Små retter man
spiser som en forrett, eller spiser av mens en venter på tur til å forsyne seg
fra buffeten.
·
Pimientos fylt med feta
og kremost.
·
Dadler rullet i
panchetta.
·
Empanada med chorizo og chili.
·
Ristede mandler med
chili og salt.
·
Focacciabrød.
·
Aioli.
·
Oliven.
Retter som leveres på fat til å settes på buffet:
·
Lammecarré med persille,
hvitløk, fennikel med mer.
·
Andebryst marinert med
soya, ingefær, koriander og chili.
·
Ensalata de mariscos: blåskjell, scampi og akkar
med hvitvin persille og hvitløk.
·
Mondeghili, italienske
kjøttboller med parmesan og skinke panert med brødrasp og persille.
·
Kylling spyd marinert
med rosmarin, honning og sitron rullet i panchetta.
·
Ovnsbakte amadinepoteter med hvitløk og timian.
·
Ovnstørket tomat.
·
Grillet paprika.
·
Champignoner stekt med
hvitløk og persille.
·
Ruccola salat med
parmesan og pinjekjerner.
Pris: Min 20 pers: kr 398,-
·
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar