torsdag 21. februar 2013

selskaps buffeter


 
Hjort og and:
· Hjort rundbiff med Karamellisert fiken i portvin og sprø persille smuler.
· Confit de canard: Andelår saltes over natten før de trekker i sitt eget fett til de er helt møre for så til sist og sprøstekes.
· Olivensaus lagd på lammekraft, tomat, rødvin og kalamataoliven.
· Pom anna: skivede poteter legges lagvis og bakes i ovn, skjæres i porsjonsstykker til servering.
· Langtidsbakte Cherry tomater.
· Bobbi bønner rullet i panchjetta. 

Pris: Kr 340,- min 20 gjester
 
 
Spansk tapas og middagsbufeet:
Dette er en meny jeg har servert i mange bryllup med svert fornøyde gjester!  


Retter som leveres i tapasskåler til å sette ut på bordene:

Små retter man spiser som en forrett eller spiser av mens en venter på tur til å forsyne seg fra buffeten eller de kan spise som en forrett og buffeten som hovedrett.


o Parmaskinke
o Manchego
o Pimientos fylt med chevre og kremost.
o aioli
o Oliven
o Chili mandel
o Foccacia
 
Retter som levers på fat til å settes på buffet:

· Roastbiff av entrecôte med karamellisert løk.
· Hel side av grillet laks med capers, pepperrot og brunt sukker.
· Ovnsbakt kylling: kylling marinert med hvitløk, sitron, honning, rosmarin og fennikel.
· Ovnsbakte grønnsaker: paprika squash og løk.
· Peppersaus lagd på rødvin og god kraft.
· Ovnstekte poteter med persille og godt smør.
 
Pris: Min 20 pers: kr 350,- 


Tapas 3

Dette er en festmeny ment for de store anledninger som jubileer, bryllup eller andre festlige lag der en skal unne seg noe virkelig ekstra! 

Retter som leveres i tapasskåler til å sette ut på bordene:
Små retter man spiser som en forrett, eller spiser av mens en venter på tur til å forsyne seg fra buffeten.

·         Pimientos fylt med feta og kremost.
·         Dadler rullet i panchetta.
·         Empanada med chorizo og chili.
·         Ristede mandler med chili og salt.
·         Focacciabrød.
·         Aioli.
·         Oliven.
 

Retter som leveres på fat til å settes på buffet:
·         Lammecarré med persille, hvitløk, fennikel med mer.
·         Andebryst marinert med soya, ingefær, koriander og chili.
·         Ensalata de mariscos: blåskjell, scampi og akkar med hvitvin persille og hvitløk.
·         Mondeghili, italienske kjøttboller med parmesan og skinke panert med brødrasp og persille.
·         Kylling spyd marinert med rosmarin, honning og sitron rullet i panchetta.
·         Ovnsbakte amadinepoteter med hvitløk og timian.
·         Ovnstørket tomat.
·         Grillet paprika.
·         Champignoner stekt med hvitløk og persille.
·         Ruccola salat med parmesan og pinjekjerner. 

Pris: Min 20 pers: kr 398,-


 
 
























































































































 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar