torsdag 21. februar 2013


Skaldyr/sjømat:
Skaldyr og sjømat er sommermat!
 
Norsk Skaldyrbord:
En god sjømatbufeet, med alt man trenger for en fin sommerdag. Ca. 500g. sjømat pr. pers så her er det rikelig med mat.
Ferskereker.
Krabbefat: fat med renset krabbekjøtt og krabbeklør, pyntet med hardkokte egg, persille og kapers.
Scampie og blåskjell med persille og hvitløk.
Røykelaks.
Eggerøre.
Grønn salat med druer og dill
Hjemmelaget majones på økologiske egg og rapsolje.
Dressing med rødløk og lodderogn.
Fersk loff
Smør
Pris:  Min 20 pers: kr 265,-
 

Skalldyrbord uten skall:
Deilig sjømat tilberedt og servert så en kan nyte god sjømat, uten pilling og gris!
 
Krabbefat: fat med renset krabbekjøtt og krabbeklør, pyntet med hardkokte egg, persille og kapers.
Håndpillede reker i hvitløksmajones.
Scampie og blåskjell med persille og hvitløk.
Grillet laks med capers, pepperot og dill.
Røykelaks.
Eggerøre.
Grønn salat med druer og dill
Hjemmelaget majones på økologiske egg og rapsolje.
Aioli
Focacia.
Loff
Smør
Pris: Min 20 pers: 265,-

       
Rekebord:
Reker 1/2 kg pr. pers
Grønn salat med druer og dill
Hjemmelaget majones på økologiske egg og rapsolje.
Dressing med rødløk og lodderogn.
Sitron
Formloff
Smør
Pris:  Min 20 pers: kr 265,-








    Ingen kommentarer:

    Legg inn en kommentar