Velkomst:
·
Empanadas med
chorizo, løk og chili.
·
Reker
i hvitløksmajones på baguette.
·
Grisini
med parmaskinke og trøffelsmør.
·
Friske
jordbær og melon.
Menyen
fungerer som en apetitvekker sammen med muserende til velkomst før middagen.
Pris
min 30pers: 95,- forutsetter bestilling av full middag.
Fingermat tapas:
Til selskaper der man ønsker en lett middag uten
bordsetting. Kuvertasjett anbefales.
·
Mondeghili italienske
kjøttboller laget med skinke og parmesan, panert i smør. Servert med tannstikker.
·
Kyllingspyd marinert med
rosmarin, honning og sitron rullet i panchetta.
·
Focasia bakt med oliven,
talegio og rosmarin.
·
Empanadas med chorizo, løk og chili.
·
Pimientos fylt med
chevre og kremost
·
Marinerte oliven.
·
Chili mandler.
·
Aioli
·
pesto.
Pris: Min 20 pers: kr 255,-
Stor fingermatmeny:
Fingermat kan og være en fullverdig festmiddag,
denne menyen ble brukt i et hage bryllup!
·
Lammecare med persille,
hvitløk, fennikel med mer.
·
Mondeghili, italienske
kjøttboller av kjøttdeig, parmesan og skinke, panert med brødrasp.
·
Kyllingspyd marinert med
rosmarin, honning og sitron rullet i panchetta.
·
Caprese spyd,
cherrytomat med mozarella og basilikum.
·
Pimientos fylt med
chevre og kremost
·
Gratinerte grønnskjell
med olivenolje parmesan, persille og brødrasp.
·
Grisini med parmaskinke
og trøffelsmør.
·
Empanadas med chorizo, chilli og løk.
·
Manchego oppskåret.
·
Mandler ristet m. chili
og havsalt.
·
Marinerte oliven.
·
Foccacia med rosmarin,
havsalt og olivenolje.
·
Aioli.
·
Pesto.
Pris: Min 20 pers: kr 350,-
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar