torsdag 21. februar 2013

Fingermat





Velkomst:

·         Empanadas med chorizo, løk og chili.
·         Reker i hvitløksmajones på baguette.
·         Grisini med parmaskinke og trøffelsmør.
·         Friske jordbær og melon. 

Menyen fungerer som en apetitvekker sammen med muserende til velkomst før middagen.
Pris min 30pers: 95,- forutsetter bestilling av full middag. 


Fingermat tapas:
Til selskaper der man ønsker en lett middag uten bordsetting. Kuvertasjett anbefales.
 
·         Mondeghili italienske kjøttboller laget med skinke og parmesan, panert i smør. Servert med tannstikker.
·         Kyllingspyd marinert med rosmarin, honning og sitron rullet i panchetta.
·         Focasia bakt med oliven, talegio og rosmarin.
·         Empanadas med chorizo, løk og chili.
·         Pimientos fylt med chevre og kremost
·         Marinerte oliven.
·         Chili mandler.
·         Aioli
·         pesto. 

Pris: Min 20 pers: kr 255,-
 

Stor fingermatmeny:
Fingermat kan og være en fullverdig festmiddag, denne menyen ble brukt i et hage bryllup!
 
·         Lammecare med persille, hvitløk, fennikel med mer.
·         Mondeghili, italienske kjøttboller av kjøttdeig, parmesan og skinke, panert med brødrasp.
·         Kyllingspyd marinert med rosmarin, honning og sitron rullet i panchetta.
·         Caprese spyd, cherrytomat med mozarella og basilikum.
·         Pimientos fylt med chevre og kremost
·         Gratinerte grønnskjell med olivenolje parmesan, persille og brødrasp.
·         Grisini med parmaskinke og trøffelsmør.
·         Empanadas med chorizo, chilli og løk.
·         Manchego oppskåret.
·         Mandler ristet m. chili og havsalt.
·         Marinerte oliven.
·         Foccacia med rosmarin, havsalt og olivenolje.
·         Aioli.
·         Pesto.

 

Pris: Min 20 pers: kr 350,-

 

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar