Supper:
Kylling suppe opera:
Dette er en
suppe som har vært veldig populær på alle kafeer jeg har jobbet helt siden jeg
lærte den på Cafè Opera i Bergen. Kyllingen kokes med tomater, løk, cummin,
Chili og avsluttes med en god porsjon fløte.
Serveres med focacia og aioli.
Pris: min 20 pers. kr 150,-
Kremet fiskesuppe:
Klassisk nors fiskesuppe kokt på god kraft og hvitvin med laks, brosme,
gulerøtter, sellerirot og purre.
Serveres med focacia og smør.
Pris: min 20 pers. kr 175,-
Collen skink soup:
Collen skink soup:
Skotsk suppe laget med røykt torsk, poteter, purre og fløte. Lærte denne
av en skotsk kjøkkensjef og den var en av bestselgerne på kafeén vi jobbet på i
Bergen.
Serveres med focacia og smør.
Pris: min 20 pers. kr 150,-
Italiensk fiskesuppe:
Italiensk fiskesuppe:
Tomatisert
suppe med laks, brosme, blåskjell, paprika, gulrot og selleri. Smaksatt
med persille, hvitvin, olivenolje, ansjos og en snert av harissa (marokkansk
chilipasta).
Serveres med foccacia brød og aioli.
Pris: min 20 pers. kr 175,-
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar