torsdag 21. februar 2013

Meksikansk


Meksikansk.
Søramerikansk og spesielt meksikansk mat er mye mer enn tex-mex som vi er blitt så glad i her i Norge. Her har jeg satt sammen en meny av autentiske meksikanske retter.

· Puerco Pibil: svinekjøtt bakt i bananblader med bl.a. tequila, appelsinjuice, lime og chili.
· Mole Poblano: kylling i en berømt saus fra Poblano laget på blant annet sjokolade og chili.
· Ovnsbakte scampi med jalapeno, løk og koriander.
· Cheviche av laks, med mango og avokado.
· Quesedillas med maistortillas og grønn salsa.
· Meksikansk ris med tomater, jalapenos og persille.
· Grønn salat med avokado, lime og koriander.
· Salsa mexicana cruda Picada, frisk salsa av tomater, chili, løk og koriander.
· Guacamole.

Pris: Min 20 pers: kr 298,-

Min 50 pers: kr 275,-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar