Meksikansk.
Søramerikansk og spesielt meksikansk mat er mye
mer enn tex-mex som vi er blitt så glad i her i Norge. Her har jeg satt sammen
en meny av autentiske meksikanske retter.
· Puerco Pibil: svinekjøtt bakt i bananblader med bl.a. tequila, appelsinjuice,
lime og chili.
· Mole Poblano: kylling i en berømt saus fra Poblano laget på blant annet sjokolade og chili.
· Ovnsbakte scampi med jalapeno, løk og koriander.
· Cheviche av laks, med mango og avokado.
· Quesedillas med maistortillas og grønn salsa.
· Meksikansk ris med tomater, jalapenos og persille.
· Grønn salat med avokado, lime og koriander.
· Salsa mexicana cruda Picada, frisk salsa av tomater, chili, løk og koriander.
· Guacamole.
· Mole Poblano: kylling i en berømt saus fra Poblano laget på blant annet sjokolade og chili.
· Ovnsbakte scampi med jalapeno, løk og koriander.
· Cheviche av laks, med mango og avokado.
· Quesedillas med maistortillas og grønn salsa.
· Meksikansk ris med tomater, jalapenos og persille.
· Grønn salat med avokado, lime og koriander.
· Salsa mexicana cruda Picada, frisk salsa av tomater, chili, løk og koriander.
· Guacamole.
Pris: Min 20 pers: kr 298,-
Min 50 pers: kr 275,-
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar