torsdag 21. februar 2013

Vårens anbefaling


Spansk tapas og middagsbufeet:
Dette er en meny jeg har brukt til alt fra konfirmasjoner til bryllup og fått kjempegod respons på, tapasen på bordene kan enten spises først som en forrett eller samtidig med varmmaten mens en venter på og forsyne seg fra buffet. Buffeten er variert med både kjøtt, fisk og kylling slik at alle finner noe de liker/kan spise. Med tanke på allergikere er det svært lite gluten og laktose.
 
Tapas som kommer i skåler til og settes på bord:
Parmaskinke
Manchego
Pimientos fylt med chevre og kremost.
aioli
Oliven
Chili mandel
Foccacia

 
Varmat fra buffet:
Roastbiff av entrecôte med karamellisert løk.
Hel side av grillet laks med capers, pepperrot og brunt sukker.
Ovnsbakt kylling: kylling marinert med hvitløk, sitron, honning, rosmarin og fennikel.
Ovnsbakte grønnsaker: paprika squash og løk.
Peppersaus lagd på rødvin og god kraft.
Ovnstekte poteter med persille og godt smør.
 
Pris: Min 20 pers: kr 350,-
 
Hva med en panacotta til dessert?
 
Panacotta:
Klassisk italiensk fløtedessert med vanilje serveres med marinerte skogsbær og ingefærtuile.
 
Pris: Kr 55,- min 20 pers

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar