Spansk tapas og middagsbufeet:
Dette er en meny jeg har brukt til alt fra konfirmasjoner
til bryllup og fått kjempegod respons på, tapasen på bordene kan enten spises
først som en forrett eller samtidig med varmmaten mens en venter på og forsyne
seg fra buffet. Buffeten er variert med både kjøtt, fisk og kylling slik at
alle finner noe de liker/kan spise. Med tanke på allergikere er det svært lite
gluten og laktose.
Tapas som
kommer i skåler til og settes på bord:
Parmaskinke
Manchego
Pimientos fylt med chevre og kremost.
aioli
Oliven
Chili mandel
Foccacia
Varmat fra buffet:
Roastbiff av entrecôte med karamellisert løk.
Hel side av grillet laks med capers, pepperrot og brunt sukker.
Ovnsbakt kylling: kylling marinert med hvitløk, sitron, honning,
rosmarin og fennikel.
Ovnsbakte grønnsaker: paprika squash og løk.
Peppersaus lagd på rødvin og god kraft.
Ovnstekte poteter med persille og godt smør.
Pris: Min 20 pers: kr 350,-
Klassisk italiensk fløtedessert
med vanilje serveres med marinerte skogsbær og ingefærtuile.
Pris: Kr 55,- min 20 pers
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar