Meny Pirates Cup 2019
Lunsj torsdag 30.05:
Omelett
med chorizo, potet og løk
Salat
Brødskiver/smør.
Allergener: egg, gluten og svin.
Allergner/alternativ:
Halal/vegetar:
omelett med potet/løk, paprika og feta.
Glutenfritt
brød
Middag torsdag 30.05:
Lasagna
med tomatsaus, kjøttdeig og ost.
Salat
med agurk, tomat mais og parika.
Dampet
ris.
Allergener: laktose, gluten og svin.
Allergner/alternativ:
Gluten
og laktosefri lasagna.
Lasagna
med halal kjøttdeig (må forhåndsbestilles.)
Lunsj Fredag 31.05:
Pasta
med skinke og kremetsaus
gulrot,
løk og brokkoli.
Allergener: laktose, gluten og svin.
Allergner/alternativ:
Pasta
med halal kylling. (må forhåndsbestilles.)
Gluten/laktose
fri pasta.
Middag fredag 31.05:
Pulled
pork.
Salat
med agurk, tomat mais og parika.
Dampet
ris.
Hvete
tortia.
Inneholder: gluten og svin.
Allergner/alternativ:
Alternativer:
pulled beef (halal kjøtt må forhåndsbestilles.)
Glutenfri
tortia
Lunsj lørdag 01.06:
Fiskeburger
Burgerbrød.
Salat
Ketchup,
burgerdressing.
Inneholder: Gluten og laktose
Allergner/alternativ:
Glutenfritt
burgerbrød og laktosefri fiskeburger.
Middag lørdag 01.06:
Kyllingryte
milt “indisk» krydder og kokosmelk
Salat.
Dampet
ris.
Allergner/alternativ:
Kyllinggryte
med halal kylling (må forhåndsbestilles)
Lunsj søndag 02.06:
Hamburger
Burgerbrød.
Salat
Ketchup, burgerdressing.
Inneholder: Gluten.
Allergner/alternativ:
Glutenfritt
burgerbrød.
Halal
burger(må forhåndsbestilles)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar