fredag 27. september 2019



Dessert:
Jordbær med mascarponekrem:
Jordbær marinert med lime og mynte, mascarponekrem og sprøcrumble.
Min 20pers: 85,-
Pannacotta:
Serveres med friske bær, syrlig bringebærsaus og mandelflarn.
Min 20pers: 75,-

Mørk sjolkolademouse:
Med bringebærculis, friske bær og karamelliserte hasselnøtter.
Min 20 pers: 85,-

Sjokolademarquis og hjemmelaget vaniljeis:
Fransk mørk sjokolademousse servert med hjemmlaget vaniljeis, bringebærculis, friske bær, karameliserte hasselnøtter og ingefærtuile.
Min 20 pers: 110,-

Kryderkokt pære:
Pære kokes med anis og vanilje serveres med mørk sjokolade, pisket krem og karamelliserte hasselnøtter.
Min 20 pers: 98,-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar