Dessert:
Jordbær med
mascarponekrem:
Jordbær marinert med lime og
mynte, mascarponekrem og sprøcrumble.
Min 20pers: 85,-
Pannacotta:
Serveres med friske bær, syrlig
bringebærsaus og mandelflarn.
Min 20pers: 75,-
Mørk
sjolkolademouse:
Med bringebærculis, friske bær
og karamelliserte hasselnøtter.
Min 20 pers: 85,-
Sjokolademarquis
og hjemmelaget vaniljeis:
Fransk mørk sjokolademousse
servert med hjemmlaget vaniljeis, bringebærculis, friske bær, karameliserte
hasselnøtter og ingefærtuile.
Min 20 pers: 110,-
Kryderkokt
pære:
Pære kokes med anis og vanilje serveres med mørk sjokolade, pisket krem
og karamelliserte hasselnøtter.
Min 20 pers: 98,-
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar