fredag 27. september 2019

Tre retters på tallerken:


Forretter:
Sotet brokkoli med smørsaus og brokkolikrem:
 Brokkoli sotet i pannen og servert med brokkolikrem, smørsaus og friterte potetsmuler.
Focaccia og ailoli
Min 20 pers:110,- 

Nyskåret pararmaskinke:
 langtidsbakte Cherry tomater, rucola, parmesan, sylta rødløk, pinjekjerner og pesto.
 Foccacia og aioli.
Min 20 pers:125,-

Sæsarsalat med stangekylling og panchetta.
Klassisk sæsarsalat med Romano salat, Cæsar dressing, krutonger kyllingbryst og sprøstekt panchetta.
Focaccia brød og ailoli
Min 20 pers:135,- 

Marinerte kamskjell:
Kamskjell marinert med lime og havsalt, servert med avokadokrem, granateple, sjalottløk, koriander og soya dressing.
Focaccia og ailoli.
Min 20 pers: 135,-

Røykt ørret Christoffer Davidsen.
Ørret røkt i ovn til 45 grader kjernetemperatur.
Med sprø rug chips, sylta beter, persillemajones og en topping av capers, sylteagurk, persille og estragon.
Focaccia og estragonsmør.
Pris: 135,-

Andebryst:
Rosa stekt andebryst med Blomkålmos smørdampet rosettkål og kryderkokte epler, ristede greskakjerner og marsalaglace.
Focaccia og estragonsmør.
Min 20pers: 145,-

Grilla sjøkreps:
Grillet sjøkreps med mango, avokado, tomat, chili, og koriander.
 Skaldyr dressing med gressløk og ørretrogn. 
Foccacia og aioli. 
Min 20 pers: 155,-

Hovedretter:
Brosme med skagenrøre:
Ovnsbakt brosme med kremetsaus, lakserogn og reker.
Dampede grønsaker.
Ovnsstekte poteter.
Pris: 210kr/pers min 20 pers.

Bouef Borgignon:
Klassisk fransk biffgryte, okse høyrygg trekker med rødvin, sjalottløk, champignon og bacon.
Potetmos
Smørdampa rotgrønnsaker.
Pris: 220kr/pers min 20 pers.

Kylling A`la estragon:
Stangekylling brassert i hvitvin, fløte og estragon.
Smørdampede grønsaker.
Butterdeigships.
Ovnsstekte poteter.
Min 20pers: 210,-

Indrefilet av okse:
Okseindrefilet med karamellisert sjalottløk, grønne bønner rullet i pancheta og peppersaus.
ovnsstekte grønsaker.
pomes anna poteter.
Min 20 pers: 298,-

Gjøkalventrecôte:
Entrecôte av gjøkalv med kremet steinsopp og kantarellsaus
Ovnsstekte grønsaker
Sprøpersillesmuler.
 pom anna poteter. 
Min 20 pers: 325,- 

Reinsdyr flatbiff:
Reinsdyrfilet med kremet saus med steinsopp og einebær.
Smørdampa grønnkål.
Pastinakkrem.  
Pomes Ana poteter.
Pris: 370,-
Pris med hjort: 340,-

Ovnsbakt piggvar:
Piggvar bakt i ovn servert med Skaldyrsaus
Smørdampede grønsaker.
Butterdeigschips.
Ovnsstekte poteter.
Min 20pers: 320,-

Dessert:
Jordbær med mascarponekrem:
Jordbær marinert med lime og mynte, mascarponekrem og sprøcrumble.
Min 20pers: 85,-
Pannacotta:
Serveres med friske bær, syrlig bringebærsaus og mandelflarn.
Min 20pers: 75,-

Mørk sjolkolademouse:
Med bringebærculis, friske bær og karamelliserte hasselnøtter.
Min 20 pers: 85,-

Sjokolademarquis og hjemmelaget vaniljeis:
Fransk mørk sjokolademousse servert med hjemmlaget vaniljeis, bringebærculis, friske bær, karameliserte hasselnøtter og ingefærtuile.
Min 20 pers: 110,-

Kryderkokt pære:
Pære kokes med anis og vanilje serveres med mørk sjokolade, pisket krem og karamelliserte hasselnøtter.

Min 20 pers: 98,-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar