fredag 27. september 2019


Tapas og fingermat:
Maten leveres varm på pene porselensfat i varmecontainer frakt er inkludert i Kristiansandsområdet.

Tapas 1
Rikelig tapas meny med klassisk spansk mat, 300g kjøtt/scampi pr. pers. Kan utvides med ekstraretter, se nederst.

Albondigas: spanske kjøttboller i tomatsaus.
Kyllinglår bakt i ovn med sitron, honning, fennikel og rosmarin.
Flatbiff i tynne skiver med rucola, pinjekjerner og parmesan.
Scampi og argentinsk villreke med chili, ingefær og hvitløk.
Ovnsbakte amadinepoter med chili dipp.
Ovnstørket tomat.
Salat med grillapaprika, ristagreskarkjerner, rettich, sylta rødløk og tranebær.
Ristede mandler med chili og havsalt.
Foccaciabrød.
Aioli.
Oliven.
Inneholder: egg, skaldyr, sennep, gluten og honning.

Pris: Min 20 pers: kr 259,-

Ekstra retter som kan bestilles sammen med tapas meny:
Serrano skinke. Kr: 16,-
Empanadas med chorizo. Kr: 25,-
Inneholder: egg og gluten.
Manchego Kr: 16,-
Dadler rullet i panchetta kr: 25,-
Andebryst marinert med soya, chili og koriander kr: 30,-
Inneholder: soya.
Spansk tortilla med potet og løk. Kr: 20
Inneholder: egg.



Tapas 2
Albondigas: spanske kjøttboller i tomatsaus.
Kyllingspyd med seranoskinke.
Scampi og argentinsk villreke med ingefær, chili, og persille.
Helstekt flatbiff med senepsdressing pinjekjerner og parmesan.
Asparguesbønner, butterbeans og garbansobeans med sitron, chili, og koriander.
Amadinepoter med chili dipp.
Ovnstørkede tomater.
Salat med grillapaprika, ristagreskarkjerner, rettich, sylta rødløk og tranebær.
Dadler med bacon.

I skåler til å sette på bordet:
Salte mandler.
Focacciabrød.
Aioli.
Oliven.
Inneholder: egg, skaldyr, sennep, gluten og honning.

Pris: Min 20 pers: kr 295,-



Spansk tapas og middagsbufeet: 
Tapas retter servert i skåler på bordene som forrett eller samtidig med varmretter fra buffet.

Tapas i skåler på bordet:
Dadler rullet i bacon.
crostini med fetakrem og grillet paprika.
Manchego.
Aioli
Oliven
Salte mandler.
Focacia.

Varmmat på buffet:
Helstekt entrecot med ovnsbakt sjalottløk.
Hel side grillet laks med capers, pepperrot, sennep og brunt sukker.
Helstekt kylling med sitron, honning rosmarin og fennikel.
Grilla grønsaker med sitron og timian.
 Salat med sylta rødkål, sukkererter, tranebær og rista greskarkjerner.
Peppersaus lagd på rødvin, fløte og god kraft.
Ovnsstekte poteter.
Inneholder: egg, fisk, nøtter, sennep, gluten og honning.

Pris: min 20 pers 350,-

Fingermat tapas:
Til selskaper der man ønsker en lett middag uten bordsetting. Kuvertasjett anbefales.
Mondeghili italienske kjøttboller.
Kyllingspyd rullet i serano.
Focasia med maldonsalt og rosmarin.
Crostini med fetakrem, grillet paprika gressløk.
Crostini med reker i hvitløksmajones.
Grisini med parmaskinke og trøffelsmør.
Dadler med bacon.
Marinerte oliven.
Chili mandler.
Aioli.
Inneholder: egg, skaldyr, sennep, gluten og honning.
Pris: min 20 pers: 265,-


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar